Företag & organisation

MEDVETEN FÖRÄNDRING GENOM UPPLEVELSER

Att mänskliga förmågor som tillit, skapande och samverkan skapar effektiva organisationer är många överens om. Men hur kan vi som individer och organisationer utveckla dessa förmågor för att leda de förändringar våra organisationer och samhället behöver?

En dag med Tillitsverket är inte lik någonting annat. Vi fokuserar på HUR mänskliga förmågor kan vara en del av lösningen. Hur skapar vi tillit, medmänsklighet, lust och förmåga att samverka? Hur blir vi bättre på att vara i förändring? Som konsulter arbetar vi med upplevelsebaserade processer i workshops, fortbildning och partnerskap. Vi kan också bidra med interaktiva inspirationsföreläsningar kring samverkan, tillit och lek/kreativitet.

Vi samarbetar med Royal Park Stockholm där vi skapat skräddarsydda lokaler för upplevelsebaserade processer. Det gör att vi kan vi erbjuda förstklassiga konferenspaket för små och stora grupper i fantastisk miljö, bara 5 km från Stockholm.

WORKSHOPS & KURSER

Ledarskaps- och fortbildningsdagar med fokus på mänskliga förmågor som tillit och skapande samverkan. Läs mer ⇢

Interaktiv föreläsning

Inspiration som väcker publikens engagemang kring den egna rollen i förändringsarbete.
Läs mer ⇢

Tillitsverket har inspirerat mig de senaste åren genom att ändra fokus från att tänka vad till att tänka hur, hur skapar vi tillit, medmänsklighet, lust och förmåga att samverka?
— Mai Lundell, Integrationssamordnare Lilla Edets kommun

Några av våra kunder

 
 
 
 

Kontakt för info och bokning