INSPIRATIONSPASS LEKEN & LEKFULLHET

Hur kan jag som pedagog utveckla och använda leken i mitt pedagogiska arbete?

Under våren erbjuder Tillitsverket upplevelseworkshops fyllda av lek och fördjupande samtal, upplevelser och insikter för både kropp och tanke. Är Ni intresserade av att ta del av våra metoder och perspektiv på HUR leken kan få större utrymme i praktiken?

Kontakta Lisa Björfors Freudendal, lisa@tillitsverket.se

Skärmavbild 2019-03-19 kl. 23.33.33.png

“Med medvetna pedagoger som i leken tillför och utmanar barnen att erövra och bekräfta erfarenheter och kunskaper får vi ett klimat med mycket glädje och nykenhet. De workshops som Tillitsverket hållit för våra medarbetare i Malmö kommun har på ett mycket bra sätt bidragit till att deltagarna vuxit och hittat tillbaka till sin lekfullhet.” Anders Johansson, Utvecklingssekreterare, Förskoleförvaltningen Malmö Stad

Stina Balkfors