LEKFULLT BYGGANDE FÖR FRAMTIDEN

Fest_INBJUDAN.jpg

Tillitsverket har tagit ett stort kliv och skapat en filial i Solna, Frösundavik. Mitt bland storföretagens huvudkontor växer en vision fram om ett kulturellt center för mänsklig hållbarhet. Och vi är en del av den. En fantastisk möjlighet att växla upp och fördjupa människans roll i förändring och hållbarhet. En oas där lek, liv och allvar får flöda fritt och drömmar får flyga högt.

Tillsammans med Royal Park och Solna stad har vi den den stora glädjen att bjuda in till


LEKANDE INFLYTTNING

SÖNDAGEN 24 FEBRUARI
KLOCKAN 11 - 15
Radisson Royal Park Hotel, Solna

Vi har skapat en plats där barn och vuxna möts i lek och skapande. Där vuxna kan få upplevelser, insikter och fördjupning kring mänsklig hållbarhet. Detta vill vi fira tillsammans med stora och små och bjuder in till en dag fylld av smakprov på våra verksamheter: teaterlek, saga, bygglek, målning, balansbana,  gemensamma lekar,  workshops och guidad visning.

För att fira inflyttningen äter alla barn upp till 16 år i vuxet sällskap gratis på Royal Parks vegan brunch.
Boka bord på 08-624 55 60.

Vi kommer att uppdatera hemsidan med detaljerat program.

Varmt välkomna!

Stina Balkfors