PRESSINBJUDAN

Smygpremiär av Tillitsverkets nya upplevelseutställning Skapa, Leka, Lyssna
 

Tillit är en nyckel för social hållbar utveckling. I ett treårigt projekt har det ideella initiativet Tillitsverket skapat utgångspunkter för kunskapande och upplevelser om leken och skapandets tillitsbyggande kraft. Detta tillsammans med pedagoger, myndigheter, företagare, forskare, unga, vuxna och givetvis barn i alla åldrar. Dessa tre års fördjupning sammanfattas nu i upplevelseutställningen Skapa, Leka, Lyssna – en hyllning till människans skaparkraft som har premiär på Artipelag helgen den 14–17 oktober. Press inbjuds härmed till en smygöppning av utställningen torsdag den 13 oktober kl 14–16. Fullständig Pressinbjudan hittar ni HÄR.

Foto: Tillitsverket.

Foto: Tillitsverket.

Stina Balkfors