Back to All Events

FAMILJEDAG MED LEK OCH SKAPANDE I OCH VID GULA GALLERIET

  • Gula Galleriet Odelbergs väg Gustavsberg, Stockholms län, 134 40 Sweden (map)

Här ges möjlighet för alla, barn, unga och vuxna att tillsammans uppleva leken och skapandets magi.
Kvalitetstid och inspiration för dig och ditt/dina barn.

BYGGLEK – På gräsmattan utanför Gula Galleriet bjuder vi in barn, unga och vuxna till att använda sina gemensamma krafter, hammare och spik, spillvirke och fantasi och tillsammans bygga ett lekfullt, kreativt skapande verk.

MÅLERI – Med inlevelse och icke föreställande skapande målar vi tillsammans, vuxen och barn. Vi blandar och skapar våra egna färger. Vi undersöker nyanser och lever oss in mot färgerna och hur det blandas.

TEATERLEK – Kom med på äventyrlig lek och improviserad teater! Här ges tillfälle att kränga av vuxenkostymen tillsammans med barnen, pröva nytt och öva lekfullhet utanför kända roller. Vi får använda vår kreativitet, inlevelseförmåga och vårt mod! På fullaste allvar men på lek.

SAGOLEK – Genom lek och fantasi tar vi oss in i sagans magiska värld där allt är möjligt! Vi lyssnar på sagor och skapar våra egna sagor, förundras, inspireras och låter sagan leva vidare i leken när vi ger oss ut i ett spännande lekäventyr!

För vem: Sommarlovslediga barn och deras familjer
När: lörd 11 aug kl 12-16
Var: Gula Galleriet, Gustavsbergs hamn
Kontakt: anna@tillitsverket.se  / 073 – 5182060
Pris: Kostnadsfritt

Med stöd från Värmdö Kommun