Back to All Events

Tillitsverkets Skapardagar i Gula Galleriet, Gustavsberg


  • Gula Galleriet Odelbergs väg Gustavsberg, Stockholms län, 134 40 Sweden (map)

Tillitsverket förvandlar Gula Galleriet i Gustavsberg till en oas för lek, kreativitet och skapande.

MÅLERI
Vi skapar genom att målande blanda och våra egna färger uppstår. Vi undersöker nyanser och lever oss in mot färgerna och hur de förvandlas. Att ägna sig åt icke föreställande målning med enbart färg är ett sätt att pröva och känna av sin inlevelse. En stund att slippa formerna som annars finns överallt runt oss dagligen.

TEATERVERKSTAD
I Tillitsverkets kungliga teatergarderob fylld av hattar, kostymer, klänningar och möjligheter kan du klä dig till den du vill vara. Vi får pröva olika kläder, roller och karaktärer... Leva oss in, leka oss in, leka oss ut. Vi leker och improviserar fram små föreställningar och charader. Spännande dramatik med sprudlande skratt och fullaste allvar.

DOCKVERKSTAD OCH DOCKTEATER
Med inlevelse, kreativitet och bemödande skapar vi enkla marionettdockor. Genom våra händers arbete låter vi dockans väsen växa fram. Blir det ett lurigt troll, en skimrande vacker älva eller en ståtlig kung?
Efter vår medhavda lunch låter vi marionettdockorna få liv, vi får dem i rörelse, övar, prövar och låter en sagoteater växa fram utifrån våra dockors karaktärer.
Medtag lunchmatsäck.

När:
MÅLERI Torsdag 9 augusti kl 10-12
TEATERVERKSTAD Torsdag 9 augusti kl 13-15
DOCKVERKSTAD OCH DOCKTEATER Fredag 10 augusti kl 10-14

För vem: Barn och unga från 7 år
Var: Gula Galleriet, Gustavsbergs hamn
Anmälan och frågor: anna@tillitsverket.se  / 073 - 5182060
Pris: Kostnadsfritt

Med stöd från Värmdö Kommun