Back to All Events

Familjehelg på Artipelag


  • Artipelagstigen Gustavsberg, Stockholms län Sweden (map)

SAGOLEK, TEATERLEK, ÄVENTYRSLEK OCH BYGGLEK
Välkomna till en helg fylld av lek- och skapande äventyr när Tillitsverkets upplevelseutställning SKAPA LEKA LYSSNA har premiär på Artipelag!

Utställningen vill bjuda in till upplevelser om den lekande, skapande människan. Insikter för tanken, känslan och kroppen.
Möjligheter för roliga gemensamma stunder i lekens värld. Och för vuxna att än mer förstå lekens och skapandets betydelse för människans välmående.

Under dagarna bjuds besökarna att ta del av programverksamhet i utställningen. Håll utkik på denna sida och på www.artipelag.se  för detaljerat program senare i september.

Mer om utställningen:
Tillit är en nyckel för social hållbar utveckling. Under tre år har Tillitsverket, med stöd från Allmänna arvsfonden, skapat utgångspunkter för fördjupning, insikter och upplevelser tillsammans med pedagoger, myndigheter, ensamkommande flyktingbarn, företagare, föräldrar, dropouts, forskare, tjänstemän, vuxna och barn i alla åldrar. Upplevelseutställningen SKAPA, LEKA, LYSSNA - en hyllning till människans skaparkraft vill samla och vidare inspirera fler att tro på och vilja satsa på lek, kreativitet, skapande, samverkan för positiv samhällsutveckling.

Earlier Event: October 14
Tillitsdag på Artipelag
Later Event: October 29
Naturlek & Äventyrsvandring