Tillitsverket goes Burlöv

SKOLDAG - FORTBILDNING - TILLITSDAG - FAMILJEDAG

I nära tre år har Tillitsverket skapat utgångspunkter för kunskapande och upplevelser om leken och skapandets tillitsbyggande kraft. Detta tillsammans med pedagoger, myndigheter, företagare, forskare, unga, vuxna och givetvis barn i alla åldrar. Dessa tre års fördjupning sammanfattas nu i upplevelseutställningen Skapa, Leka, Lyssna – en hyllning till människans skaparkraft som nu ger sig ut på turné i Sverige.

Utställningen bjuder in till lek och skapande aktiviteter.  Första stoppet blir till Burlövs kommun och Burlöv Center 16-18 februari. Programmet riktar sig till alltifrån politiker, företagsledare, pedagoger och tjänstemän till barn och vuxna i alla åldrar.

Aktiviteterna inleds på torsdagen den 16 februari med en SKOLDAG då nära 200 förskolebarn och pedagoger får ta del av lek och skapande i utställningen. Under fredagen arrangeras FORTBILDNING I LEK för förskolepedagoger och under eftermiddagen är TILLITSDAGEN, en konferensdag för samhällsbyggare som intresserar sig för kreativitet och skapande för hållbar samhällsutveckling och i förändringsarbete.

På lördagen följer FAMILJEDAGEN för allmänheten som kommer vara fylld med upplevelser för barn och vuxna. Exempelvis blir det sagolek, teaterlek, skapande, bygglek och balansbana.

Programmet och information om anmälan till Tillisdagen finns här:


Flyer för Familjedagen och mer information finns här:

Dagarna arrangeras av Burlövs kommun, Burlöv Center och Tillitsverket.

För frågor och mer information, kontakta Harald.Winter@burlov.se eller Stina@tillitsverket.se

 

 

Stina Balkfors