UPPLEVELSEUTSTÄLLNING PÅ TURNÉ

Tillitsverket söker samverkansorter för

Utställningen vill bjuda in till upplevelser om den lekande, skapande människan.
Insikter för tanken, känslan och kroppen.
Fylld med upplevelser för alla åldrar.
Och för vuxna att än mer förstå lekens och skapandets betydelse för människans välmående. Möjligheter för roliga gemensamma upplevelser.

Premiär på Artipelag
I oktober 2016 har utställningen SKAPA LEKA LYSSNA premiär på Konsthallen Artipelag, Värmdö. Nu söker Tillitsverket fler orter, kommuner, organisationer, institutioner, personer vill stå som lokala värdar under 2016 och 2017 års Sverigeturné.
Under fyra dagar i oktober flyttar Tillitsverket till på konsthallen Artipelag och bjuder in till upplevelser och möten kring lek och skapande genom:
Familjehelg fylld av lek, sago- och skapande äventyr.
Skoldag med lek och skapandeäventyr för Nacka, Värmdöskolor och dess pedagoger.
Tillitsdag för tjänstemän och civilsamhälle.

16-08-14__DSC2449.jpg

Hur skulle programmet se ut på din ort?
Under 2016 och 2017 finns möjlighet för 5-10 orter att stå som värd för utställningen. Programmet för varje ort skräddarsys utifrån önskemål och förutsättningar. Bland möjliga målgrupper och programpunkter finns:

  • Barnfamiljer, framförallt under helger. Vuxna leder och inspirerar i Sagolek, Teaterlek, Skapande, Bygglek och balansbana. Skolklasser, lek och skapandeäventyr för skolelever och dess pedagoger.
  • Lärare, pedagogisk fortbildning i form av workshops och upplevelser.
  • Lednings- och arbetsgrupper för konferens, grupp och kompetensutveckling.
  • Ungdomar, rörelselek och skapande.
  • Tillitsdag samverkansdag för tjänstemän, forskare, kreatörer, pedagoger, initiativtagare, samhällsbyggare som intresserar sig för kreativitet och skapande för hållbar samhällsutveckling.

För mer information, finansiering och samverkansmöjligheter kontakta Stina Balkfors, projektledare Tillitsverket, stina@tillitsverket.se 0708-737557.

OM TILLITSVERKET
Under ett treårigt Arvsfondsprojekt har Tillitsverket samlat upplevelser och insikter kring lek och skapande som två livsnödvändigheter. Utställningen speglar det unika i Tillitsverket, som omfattar många åldrar och kategorier, från spädbarn till företagsledare. Tillitsverket är ett fritt initiativ som erbjuder kurser, inspiration och samverkan för aktörer som vill tänka nytt och engagera sig för tillit och medmänsklighet lokalt och nationellt.
www.tillitsverket.se www.tillit.nuLänk till trailer

 

Stina Balkfors