Back to All Events

SKAPANDET SOM MÄNSKLIG FÖRMÅGA

Välkommen till after work och guidad visning av
SKAPA LEKA LYSSNA - upplevelseutställning som ett konstverk.

Att vara människa är att vara skapande. Ett axiom snart bortglömt i vår tids fokusering på den enskilda individens skicklighet och förmåga. Under snart tio års tid har Tillitsverket utforskat och fördjupat sig i skapandet som en allmänmänsklig förmåga. Genom upplevelser velat väcka kunskapen och erfarenheten av den skapande kraften hos var och en. Barn i alla åldrar, vuxna som arbetar med barn och unga, pedagoger, tjänstemän, konstnärer, forskare…

Upplevelseutställningen SKAPA LEKA LYSSNA är vårt sätt att sammanfatta insikter och erfarenheter. Själva processen, att skapa utställningen, har varit en väg att undersöka den skapande kraften. Att söka det skapande, ger en annan stämning, inställning än det pragmatiska resultatet. Blicken och inte minst hållningen blir vidare. Det handlar om att söka glädje, skönhet, sanning och mod.

Fredagen den 18 oktober bjuder vi in representanter från konst- och kultur Sverige för visning och samtal om skapandet som mänsklig förmåga. Under hela vecka 42 finns utställningen i Hallunda Folkets hus där vi bjuder in barn och pedagoger till lek och skapande upplevelser. Och en stor familjedag lördagen den 19 oktober.

Varmt välkomna hälsar Tillitsverket!

AfterworkHallunda.jpg
Earlier Event: September 29
ÄVENTYRSLEK & SKÖRDEFEST
Later Event: October 19
FAMILJEDAG I FOLKETS HUS HALLUNDA