Back to All Events

INSPIRATIONSPASS - LEKEN & LEKFULLHET

INSPIRATIONSPASS MED TILLITSVERKET

LEKEN OCH LEKFULLHET

Hur kan jag som pedagog utveckla och använda leken
i mitt pedagogiska arbete?

Tillitsverket har under 10 år verkat för att leken och all dess inneboende kraft ska få högre status och mer utrymme i både tid och rum. Leken får nu en betydande större roll i den nya läroplanen för förskolan som träder i kraft 1 juli, vilket är fantastiskt.

Inför denna omställning erbjuder Tillitsverket en utforskande upplevelsebaserad workshop fylld av lek och fördjupande samtal för upplevelser och insikter för både kropp och tanke. Hur kan jag som pedagog utveckla och använda leken

i det pedagogiska arbetet? Och hur är mitt eget förhållande till lek och lekfullhet?

Vi finns sedan januari 2019 i Solna, där vi skapat lokaler skräddarsydda för upplevelsebaserade processer kring lek och skapande. Den 24 april bjuder Tillitsverket in till ett unikt tillfälle för tjänstemän inom förskola, förskoleledare och personal att ta del av våra metoder och perspektiv på HUR leken kan få större utrymme i praktiken.

“Med medvetna pedagoger som i leken tillför och utmanar barnen att erövra och bekräfta erfarenheter och kunskaper får vi ett klimat med mycket glädje och nyfikenhet. De workshops som Tillitsverket hållit för våra medarbetare i Malmö kommun har på ett mycket bra sätt bidragit till att deltagarna vuxit och hittat tillbaka till sin lekfullhet.” Anders Johansson, Utvecklingssekreterare, Förskoleförvaltningen Malmö Stad

VAR: I TILLITSVERKETS UPPLEVELSEUTSTÄLLNING SKAPA LEKA LYSSNA

/Frösundavik: Radisson Blu Royal Park Hotel

NÄR: Onsdagen den 24 april kl. 14-16.30.

HUR: Boka plats genom att maila lisa@tillitsverket.se, begränsat antal platser.

Ingen kostnad, bindande anmälan. Debiteras 500 kr om inte avbokning gjorts.

KONTAKT: Lisa Björfors Freudendal, lisa@tillitsverket.se

VARMT VÄLKOMNA!

Earlier Event: April 14
VI LEKER IN PÅSKEN