Back to All Events

Tillitsverket på ARTIPELAG

SAGA ÄVENTYR, DANSLEK & SÅNG

En söndag i månaden flyttar Tillitsverket in sin verksamhet på Artipelag. Varje tillfälle har ett tema inom lek och skapande, utifrån olika infallsvinklar. Varje datum erbjuds två pass: ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

19 mars: Saga och äventyr, danslek och sång

Vi lyssnar, berättar och leker sagorna. Fantasi och skapande ges stort utrymme. Sagan och leken berör barnens inre värld och lekande, kännande, gestaltande utforskar de den och vi med dem, när vi leker tillsammans. Dansen lockar på ett lekfullt och inspirerande sätt till rörelsens kreativitet. Vi arbetar med improvisations- och inlevelseövningar. Utgår från sång och musik och varje individs förutsättningar.

Läs mer och boka via:
https://artipelag.se/aktiviteter/tillitsverket

Kommande söndagar:
23 april: Teaterlek med charader, utklädning och ”uppvisning”
21 maj: Bygg och balanslekar utomhus
11 juni: Äventyrsvandring

Later Event: March 24
VÄXA TILLSAMMANS