Back to All Events

HÅLLBARHETSFÖRELÄSNING OM TILLIT

  • Mariehamns stadsbibliotek STRANDGATAN 29 AX 22100 MARIEHAMN ÅLAND (map)

Gruppen för en bärkraftig politik inom Ålands Natur & Miljö bjuder in Tillitsverkets Johannes Riesterer för föreläsning och samtal kring hur vi kan öka tilliten i samhället. Detta kan kopplas till arbetet med utvecklings och hållbarhetsagendan för Åland, (Bärkraft.ax) speciellt till det andra strategiska utvecklingsmålet ”Alla känner tillit och har verkliga möjligheter att vara delaktiga i samhället”.

Tillitsverket har hittat den fria leken och skapandet som två fantastiska övningsområden där tillit kan byggas i modet att våga något nytt. I känslan av att vara med om att skapa något nytt tillsammans i den fria leken, vilket påverkar hur nytänkande och gränsöverskridande jag kan vara när leken väl tagit slut. Att hitta vägar till fri lek och skapande är en stor angelägenhet i världen idag och leken är förmodligen den främsta fredshandlingen vi kan ägna oss åt idag.

Så hur kan människans lekfullhet och skaparkraft ges utrymme idag för att stärka tilliten i samhället?

Öppet för alla intresserade! Lokalen är handikappanpassad

 

Kontakt: Emil Johansson
Telefon: 018-17 230
E-post: emil@natur.ax
FB-event: 
https://www.facebook.com/events/606151119582543/