UPPLEVELSEUTSTÄLLNINGEN PÅ TURNÉ

SKAPA LEKA LYSSNA – En hyllning till människans skaparkraft
kommer till följande platser under våren:
 

BURLÖV CENTER, MALMÖ,  16-18 FEB

LILLA EDET 30 MARS – 1 APRIL
VETENSKAPSFESTIVALEN/VÄRLDSKULTURMUSÉET 9-14 MAJ
GÖTEBORG

STENEGÅRD I JÄRVSÖ JUNI

 

Tillitsverket skapar utgångspunkter för kunskapande och upplevelser om leken och skapandets tillitsbyggande kraft. Utställningen bjuder in till lek och skapande aktiviteter. Programmet riktar sig till alltifrån politiker, företagsledare, pedagoger och tjänstemän till barn och vuxna i alla åldrar.

 

 

 

VETENSKAPSFESTIVALEN/VÄRLDSKULTURMUSÈET, GÖTEBORG, 9-14 MAJ

9-14 maj kommer Tillitsverket till Världskulturmuseet i samband med Vetenskapsfestivalen som i år har temat TILLIT. Under dessa dagar bjuder Tillitsverket in till skoldagar, familjedagar, fortbildning i lek och tillitsdagar för olika målgrupper.

FREDAG 14:00-17:00
Afterwork-lek - smygöppning av "Skapa leka lyssna" Lek, skapa, bygglek, teater- och sagoäventyr för vuxna och barn tillsammans.
LÖRDAG & SÖNDAG 11:00-17:00
Fullt program för dagarna under Vetenskapsfestivalen i Göteborg hittar ni HÄR,
(ange Tillitsverket i sökfältet så hittar ni vårt program för FREDAG-SÖNDAG)

TILLITSDAG - FÖRÄNDRINGSKRAFT

En av de viktigaste faktorerna för positiv samhällsutveckling är individens vilja och förhållande till förändring. Hur ökar vi förmågan att kunna vara i förändring och bättre möta de utmaningar vi står inför? Hur skapar vi förutsättningar att samverka för positiv samhällsutveckling? Hur kan varje människas skapandeförmåga bli verktyg i det arbetet? 

Tillitsverket och Världskulturmuseet bjuder in till en förmiddag för personer från näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle att tillsammans utforska när och hur förändring kan uppstå för den enskilda individen och i samverkan med andra.

Med utgångspunkt i upplevelseutställningen SKAPA LEKA LYSSNA blandas upplevelser, skapande övningar och fördjupande samtal
kring samarbete och viljan att skapa nytt och lämna det vi redan kan och känner till.

När: 10 maj 9.00 - 12.00
Var: Världskulturmuseet
Anmälan: Senast 3 maj till Stina Balkfors 
stina@tillitsverket.se
Kostnad: 300 kr + moms inkl. kaffe
Frågor: stina@tillitsverket.se

 

STENEGÅRD I JÄRVSÖ, 5 JUNI

Regional TILLITSDAG på Hälsinglands Träteater den 5 juni kl 12-16

En av de viktigaste faktorerna för positiv samhällsutveckling är individens vilja och förhållande till förändring. Hur ökar vi förmågan att kunna vara i förändring och bättre möta de utmaningar vi står inför? 
Hur skapar vi förutsättningar att samverka för positiv samhällsutveckling? Du har nu chansen att tillsammans med oss utforska och lära mer om konkreta metoder för samverkan och social hållbarhet. 

Under tre år har Tillitsverket (www.tillitsverket.se) skapat utgångspunkter för fördjupning, insikter och upplevelser tillsammans med pedagoger, myndigheter, ensamkommande flyktingbarn, företagare, föräldrar, forskare, tjänstemän, vuxna och barn i alla åldrar. 
Stenegård i Järvsö, Slottehubben, Kulturenheten Ljusdals kommun, Destination Järvsö Projket Hållbar Destination Etapp 2 och Tillitsverket vill nu sprida inspiration och kunskap i Gävleborg om ett kreativt arbetssätt som kan användas i alla verksamheter. 
Vi bjuder in brett och riktar oss till offentlig sektor (politiker och tjänstemän), besöksnäring, kulturliv, näringsliv & civilsamhälle. 

Varmt välkommen till en dag som kan förändra framtiden!! 

/Stenegård i Järvsö, Slottehubben, Kulturenheten Ljusdals kommun, Destination Järvsö Projket Hållbar Destination Etapp 2 och Tillitsverket

Skicka din anmälan senast 22 maj till: 
maria.noren@ljusdal.se
Du bjuder på din tid - vi bjuder på lunch och dagen! 
Ange specialkost när du anmäler dig.
Frågor besvaras av: charlotta.netsman@ljusdal.se
OBS! Anmälan men utebliven närvaro fakturerars 300 kr

 

BURLÖV CENTER, MALMÖ,  16-18 FEB

Aktiviteterna inleds på torsdagen den 16 februari med en SKOLDAG då nära 200 förskolebarn och pedagoger får ta del av lek och skapande i utställningen. Under fredagen arrangeras FORTBILDNING I LEK för förskolepedagoger och under eftermiddagen är TILLITSDAGEN, en konferensdag för samhällsbyggare som intresserar sig för kreativitet och skapande för hållbar samhällsutveckling och i förändringsarbete.

På lördagen följer FAMILJEDAGEN för allmänheten som kommer vara fylld med upplevelser för barn och vuxna. Exempelvis blir det sagolek, teaterlek, skapande, bygglek och balansbana.