INSPIRATIONSPASS LEKEN & LEKFULLHET

Hur kan jag som pedagog utveckla och använda leken i mitt pedagogiska arbete?

Under våren erbjuder Tillitsverket upplevelseworkshops fyllda av lek och fördjupande samtal, upplevelser och insikter för både kropp och tanke. Är Ni intresserade av att ta del av våra metoder och perspektiv på HUR leken kan få större utrymme i praktiken?

Kontakta Lisa Björfors Freudendal, lisa@tillitsverket.se

Skärmavbild 2019-03-19 kl. 23.33.33.png

“Med medvetna pedagoger som i leken tillför och utmanar barnen att erövra och bekräfta erfarenheter och kunskaper får vi ett klimat med mycket glädje och nykenhet. De workshops som Tillitsverket hållit för våra medarbetare i Malmö kommun har på ett mycket bra sätt bidragit till att deltagarna vuxit och hittat tillbaka till sin lekfullhet.” Anders Johansson, Utvecklingssekreterare, Förskoleförvaltningen Malmö Stad

LEKFULLT BYGGANDE FÖR FRAMTIDEN

Fest_INBJUDAN.jpg

Tillitsverket har tagit ett stort kliv och skapat en filial i Solna, Frösundavik. Mitt bland storföretagens huvudkontor växer en vision fram om ett kulturellt center för mänsklig hållbarhet. Och vi är en del av den. En fantastisk möjlighet att växla upp och fördjupa människans roll i förändring och hållbarhet. En oas där lek, liv och allvar får flöda fritt och drömmar får flyga högt.

Tillsammans med Royal Park och Solna stad har vi den den stora glädjen att bjuda in till


LEKANDE INFLYTTNING

SÖNDAGEN 24 FEBRUARI
KLOCKAN 11 - 15
Radisson Royal Park Hotel, Solna

Vi har skapat en plats där barn och vuxna möts i lek och skapande. Där vuxna kan få upplevelser, insikter och fördjupning kring mänsklig hållbarhet. Detta vill vi fira tillsammans med stora och små och bjuder in till en dag fylld av smakprov på våra verksamheter: teaterlek, saga, bygglek, målning, balansbana,  gemensamma lekar,  workshops och guidad visning.

För att fira inflyttningen äter alla barn upp till 16 år i vuxet sällskap gratis på Royal Parks vegan brunch.
Boka bord på 08-624 55 60.

Vi kommer att uppdatera hemsidan med detaljerat program.

Varmt välkomna!

Erbjudande om visning av CHANGE - som start på 2019

Erbjudande om visning av CHANGE - som start på 2019

Under januari och februari erbjuder Tillitsverket en kostnadsfri inspirationstimme med filmen CHANGE som start på det nya året. Kanske som frukostmöte, lunchträff eller kickoff?

Filmen vill väcka nya tankar och infallsvinklar kring hållbar utveckling och samverkan och inspirera till människors engagemang och förändringskraft.

Tillitsverket arbetar med organisationer, företag, skolor, barn och vuxna för mänskliga värden som tillit, skapande och samverkan i hållbart förändringsarbete.

Filmen är 22 min lång och på engelska.
Vi är med och leder ett efterföljande samtal.
En trailer till filmen kan ni se här: https://vimeo.com/258262460

Är ni intresserade? Kontakta Stina Balkfors, stina@tillitsverket.se