LEKDAG PÅ INGARÖ

Vi inleder sommaren med en dag tillägnad LEKEN!

Den 17 juni blir det spännande äventyrslek i skogen, kojbygge, teaterlek i maskeradgarderoben, sagoäventyr och sång. 
Detta är en dag för alla – barn, unga och vuxna - att tillsammans uppleva den fria lekens magi med lekledare som inspirerar och leder äventyret.
Vi får använda vår kreativitet, inlevelseförmåga och vårt mod!

För information och anmälan lisa@tillitsverket.se

Världskulturmuséet Göteborg

IMORGON SMYGÖPPNAR VI FÖR ALLMÄNHETEN

Tack alla barn och pedagoger som besökt oss på Världskulturmuseerna i Göteborg senaste dagarna. Magiska vilda mystiska skrattiga stunder tillsammans. Vi fick besök av kungar, älvor, borkarövare, kungliga skräddare, discokillar, tonårstjejer och så självaste tomten.

Imorgon smygöppnar vi för allmänheten!

FREDAG14:00-17:00Afterwork-lek - smygöppning av "Skapa leka lyssna" Lek, skapa, bygglek, teater- och sagoäventyr för vuxna och barn tillsammans.
LÖRDAG & SÖNDAG 11:00-17:00
Fullt program för dagarna under Vetenskapsfestivalen i Göteborg hittar ni HÄR, (ange Tillitsverket i sökfältet så hittar ni vårt program för FREDAG-SÖNDAG)

VARMT VÄLKOMNA!!!

SKAPA LEKA LYSSNA TILL GÖTEBORG

9-14 MAJ kommer TILLITSVERKET till Världskulturmuseet i GÖTEBORG i samband med Vetenskapsfestivalen som i år har temat TILLIT. Under dessa dagar bjuder Tillitsverket in till skoldagar, familjedagar, fortbildning i lek och tillitsdagar för olika målgrupper.

Den 10 maj bjuder vi in till TILLITSDAG - FÖRÄNDRINGSKRAFT, anmälan senast 3 maj till Stina Balkfors stina@tillitsverket.se
Läs mer på hemsidan eller FB

13-14 maj bjuds 4 tillfällen för barn och vuxna tillsammans, DEN LIVSVIKTIGA LEKEN

VARMT VARMT VÄLKOMNA!