SKAPA LEKA LYSSNA TILL GÖTEBORG

9-14 MAJ kommer TILLITSVERKET till Världskulturmuseet i GÖTEBORG i samband med Vetenskapsfestivalen som i år har temat TILLIT. Under dessa dagar bjuder Tillitsverket in till skoldagar, familjedagar, fortbildning i lek och tillitsdagar för olika målgrupper.

Den 10 maj bjuder vi in till TILLITSDAG - FÖRÄNDRINGSKRAFT, anmälan senast 3 maj till Stina Balkfors stina@tillitsverket.se
Läs mer på hemsidan eller FB

13-14 maj bjuds 4 tillfällen för barn och vuxna tillsammans, DEN LIVSVIKTIGA LEKEN

VARMT VARMT VÄLKOMNA!

Smygpremiär på Vi har vandrat långt...Vi har vågat allt

"Tack för en fantastisk fin berörande vacker föreställning. Den finns kvar i mitt blodomlopp".

I söndags fick projektet Medmänniskor en fantastisk möjlighet att smyga igång turnén med en första föreställning som en del av invigningen av Youth Initiative Forum, på Kulturhuset i Ytterjärna. Temat på festivalen är Beyond Borders. Nervösa och upprymda fyllde vi stora scenen med vårt budskap om flykt, förändring och medmänsklighet. Det blev många fina möten med ungdomar från hela världen. Nästa gång vi ses är den 20 april, då det är premiär på Gustavsbergsteatern kl. 15.00. Välkomna! Mer information om Medmänniskor finns här.

Söndagar på Artipelag

Tillitsverket på Artipelag

Äntligen kan vi berätta om det roliga samarbetet med Artipelag. En söndag i månaden flyttar Tillitsverket in sin verksamhet på Artipelag. Varje tillfälle har ett tema inom lek och skapande, utifrån olika infallsvinklar. Första söndagen är redan den 19 mars och då är temat SAGA, ÄVENTYR, DANSLEK OCH SÅNG.

Se alla teman och boka biljett på Artipelags hemsida.

Varje datum erbjuds två pass: ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen.

Vi börjar alltid med att leka tillsammans och alla söndagar inkluderar berättande och sång av något slag.

Tillitsverket ser leken och skapandet som verktyg för tillit och medmänsklighet. Inspirerade av platsen och atmosfären på Artipelag vill de erbjuda lek och skapande för barn och vuxna tillsammans.

Aktiviteterna görs i den fria, skapande lekens anda.